Снимка Булфото15-годишен младеж беше признат за виновен, че на 14 септември миналата

...
Снимка Булфото15-годишен младеж беше признат за виновен, че на 14 септември миналата
Коментари Харесай

Условна присъда за тийнейджър, крал пари от заведение за бързо хранене посред нощ

Снимка Булфото

15-годишен младеж беше приет за отговорен, че на 14 септември предходната година от касово чекмедже на заведение в широкия център на Варна лишил оборотни средства. Кражбата е осъществена през нощта, когато комерсиалният обект е бил затворен, оповестиха от пресцентъра на Районен съд - Варна.

 Непълнолетният се придвижвал самичък по улицата и през прозорец на заведение за хранене забелязал сложена върху барплота железна каса с ключ. Той веднага решил да се възползва и да извърши кражба на вероятно намиращи се в нея пари. Младежът на няколко пъти се пробвал да отвори прозореца, след което с парче от тротоарна плочка го счупил, протегнал се и измъкнал от касовото чекмедже измъкнал всички налични банкноти, както и част от монетите. По този метод лишил пари от оборота в размер на
към 60 лв. и напуснал мястото на престъплението.

Действията на непълнолетния били записани от охранителните камери и след това
той бил открит и оголен.
15-годишният юноша е неосъждан до момента, само че поради осъществени от него голям брой противообществени прояви са му налагани различни възпитателни ограничения по Закона за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни, в това число и настаняване във възпитателен интернат. За осъществената кражба и след съкращаване с 1/3 на определеното наказване, съдът наложи на малолетния наказване от 4 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен срок от 3 години. Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР